Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

#SundayFunday

Päivää!

Eka työviikko meni aika näppärästi ohi, vaikkakin univelkaa kertyi enemmän kuin laki sallii :)
Tämän viikon treenit sujui hyvin.. yllättävän hyvin.. Torstaina oli vuorossa ojentaja- ja hauistreeni.
Perjantaina viettelin lepopäivää ja kävin päivällä puolukassa ja illalla otin pitkän kävelylenkin luonnonrauhassa. ai että, kun teki hyvää sekä mielelle, että keholle. Paljon sai ajatuksiaan selvitettyä. Luonnossa liikkuminen on mulle tietynlaista terapiaa. Nautin siitä ja teen sitä päivittäin. Mielellään yksin.
Lauantai oli myös treenivapaata, Aamulla ensitöikseni juoksulenkille.. hiukan aerobista treeniä tälle ruholle. 5.5km taittui 30 min.. vielä pitäisi nipistää tuosta ajasta.. perkele, kun ketuttaa.. :D Iltapäivällä  kävin kuitenkin vähän vatsoja ja kylkiä treenaamassa, lepopäivästä huolimatta :)
Illalla sydänystävän kanssa lenkillä.. kyllä sai taas purkaa sydäntään puolin ja toisin.. Onnea on ystävät. Mun elämä ei rullais ilman heitä <3 Illalla oli sit aikaa murun kanssa, sitäkään ei liikaa ole. Meidän elämä on aika hektistä ja aikataulut menee useimmiten aikalailla ristiin, yleensä nähdään koti-ovella, siten et toinen tulee ja toinen menee..
mutta sitä tämä elämä on ja osaa paremmin arvostaa sitä
yhteistä aikaa, sittenkun sitä joskus löytyy:)



Sunnuntai-aamuna  seiskalta ylös ja kahdeksaksi suuntasin itseni salille. Treenattiin koutsin kanssa rintaa ja hauista. penkistä nousi nyt 42.5kg. Nousee, nousee viikottain :D
Huomenna ehdin laittaa ohjelmaani tänne ja ruokavaliota myös. Aamupäivä meni meidän marraskuisia bileitä suunnitellessa.. mä täytän 30.. ei helev.... :D ja samalla juhlimme kihlajaiset ja pikkujoulut pois. Tykkään järkätä juhlia.. siinä on vaan sitä jotain :) Toivottavasti saadaan vuosisadan bileet aikaiseksi Teron kanssa <3
Päivällä kävin salilla vielä rullailemassa ja venyttelemässä. Sen jälkeen pyöränselkään ja kohti kuninkaanlähdettä.
Sieltä viidentienristyksen kautta Nsalon keskustaan ja sieltä kotiin. Sotkussa piti tietty poiketa teellä. 34 kilomertiä tuli fillaroitua siinä.

Nyt saa painua maate, harmi että viikonloppu on näin pian taas ohi :(
yöksi töihin ja illemalla koutsin kanssa taas treenataan. siitä myöhemmin lissää...

Heidå!

-Inkku




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti