Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 12. syyskuuta 2016

Sporttista alkavaa viikkoa :)

Maanantaimotivaatio.

Se on ollut tänään ihan huipussaan. Töihinpaluu ei ollutkaan niin kamalaa, kuin kuvittelin. Ensimmäisen vartin jälkeen tuntui, kuin että en olisi poissa ollutkaan. Yö meni nopeasti, niinkuin aina, koska onneksi omaan työn, jossa ei ehdi paljoa kelloa katsoa ja turhia askeleita ottaa. Pienen paineen alla ja kiireessä on mukava työskennellä, tykkään:) Oli myös piristävää nähdä työkavereita pitkästä aikaa ja rupatella työn ohessa kuulumisia.

Unirytmin muuttamien on tässä se vaikein juttu. eilen illalla nukuin ennen töitä 1,5 h ja aamulla töiden jälkeen 2,5 h.. eli aivan liian vähän ja tämäkin pätkissä. Mutta tätä tämä on. Karua faktaa.
Vaikka nukuin huonosti, tämän päivän treenit sujui mielestäni hyvin, toivottavasti koutsinkin mielestä:)  Selkää ja olkapäitä runtattiin menemään kunnon poltteilla. Treeni meni todellakin perille. Vatsoja otettiin myös... Tänään sain treeniohjelmanikin paperille rustattuna. laitan sen vielä tännekin, kunhan ennätän. Nyt treenataan 4 kertaa viikossa.. kun saan voimaa ja lihasmassaa, sekä opin harjoittelusta enemmän, voimme treenata vielä useammin viikossa.. pikkuhiljaa.. hyvä tulee.. sain tänään koutsilta tekstarin, että on sitä mieltä, että minusta saadaan vielä tosikova fitnessmimmi, jos vaan jatkan samaan malliin. ja tiettekö mitä.. niin mä aijonkin.tehdä :) Tuo tekstiviesti nosti motivaationi taas pykälää ylemmäs. Ah ja sitten vielä sain tänään uutta treenikamaakin, salivyön ja polvisiteet. Menee ihan uusiin sfääreihin nää mun harjoittelut. Alkaa kuulkaa tuntua siltä, että vihdoinkin tästä tulee jotain ja alkaa oikeasti tapahtua, kiitos siitä Teukalle, eli mun koutsille. Se on jännä et uudet varusteet ja vaatteet tuo kummasti lisää motivaatiota.. mistäköhän se johtuu? :D Noh, keskiviikkona pääsee sit testaamaan uusia vermeitä, kun koittaa kyykkypäivä, hiih :)

Salitreenien jälkeen hengailin hetken himassa ja sit otin ja lähdin juoksemaan. Pieni vitosen iltajuoksulenkki teki ihan perkeleen hyvää. En oo tainnu kuukauteen käydä juoksemassa, joten olin yllättynyt että 5.5 km taittui n 32 minuutissa. ajattelin, että en pääse puoleen tuntiin millään. Juoksu sujui yllättävän hyvin, ottaen huomioon, että varpaat on edelleen kipeet ja rakoilla, sekä pohkeet on jännittämisestä jumissa :D aika kevyttä rullailua, pystyn parempaankin, kunhan nyt alan treenaan taas tosissani tätäkin.

Siinä mun "aktiivinen maanantai".. huomenna sitten lisää. Nyt nukkumaan.

Heidå!

-Inkku

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti