Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Lepoa, kehonhuoltoa ja jalkatreenejä.

Moi!

Lepopäivät. Tuntui ennen haastavalta pitää sellaisia, kun teki mieli liikkua paljon, joka päivä, vaikka kyllä ymmärsin hyvin lepopäivien tarkoituksen. Kroppa vaatii myös sitä lepoa, kovan treenaamisen ohessa. Palautuminen on elintärkeää, jotta kehittyy ja kroppa jaksaa taas tehdä töitä. Ylikunto on kuitenkin asia, jota en halua kokea ja enkä myöskään polttaa itseäni loppuun. Sen olen jo kertaalleen tehnyt ja silloin jäi kaikki  tekeminen pariksi vuodeksi. Oon päättäny tehdä tätä hommaa maalaisjärki mukana, itseäni kuullostellen, hyvällä fiiliksellä ja lujalla tahdonvoimalla.

Nyt olen viimeaikoina kuitenkin oppinut nauttimaan lepopäivistäni, ilman omantunnon tuskia.
Eilen sellaista vietinkin, ihan vaan chillaillen. Kävin salilla, pääasiassa sovittamassa treenikuteita, kun taas ensiviikolla olen estradilla niitä esittelemässä :) ja siinä samalla kävin  rullailemassa paikkoja auki ja illan pyöräilin ihan kevyesti ympäri Kankanpäätä. mukavaa kevyttä, palauttavaa liikuntaa. Teki itseasiassa tosi hyvää.

Silti olin kyllä odottanut tämän päivän jalkatreenejä, kuin kuuta nousevaa. Edelleenkin ehdottomasti lempitreenejäni. Viimeyönä töissä otin vähän damagea oikeaan pakaraan, kun tipuin suoraan perseelleni betonilattialle. Onneksi on senverran tuota puskuria, että häntäluu säästyi :DD ei vaan, pyllähdin sopivasti oikean pakarani päälle ja se on ollut kyllä kipeä, ihan koko päivän. Ja ensimmäinen ajatus, kun siinä lattialla makasin oli, että voi perkele, mites treenit onnistuu tänään :D Noh.. hyvinhän ne onnistui. Ei haitannut treenejä yhtään.. onneksi. Kotona jo hain tuntumaa ennen treenejä, kyykkäämällä, josko tuntuis pahalta, mutta ei. Kai se siitä palautuu pikkuhiljaa.. kun ei mee piteleen:) huomenna taidan sitä vähän rullailla läpi treenien päätteeksi.

Tänään tosiaan sitä jalkatreeniä. Nyt käytössä oma vyö ja siteet. Tunsin itseni jo vähän aloittelijaa paremmaksi niissä vermeissä kulkiessani :D Jalkakyykyssä rikoin taas oman enkan. nyt maksimi 70kg ja kaksi kympin toistoa... Prässissä max. 170 kiloa 2x10 . huikeeta :DD
Reiden etu -ja takaosia otettiin myös ja pohkeet. Ensiviikosta ähtien laitan taas treenivihkoon kaikki ylös, niin on mukavampi seurata kehitystä ja tietty kirjoittaa ne tännekin. nämä kaksi viikkoa, kun on menny tällain ihan harjoittelemalla kaikkea. Kova setti kyllä tällepäivää, jalat oli aikas hyytelönä, kun treenit oli saatu kunnialla loppuun. Minusta vietiin viimeisetkin mehut. Huomenna jatketaan..
Nyt ruokaa ja nukkumaan,

Moido!

-Inkku










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti