Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kun arki kolkuttaa oven takana:)

Moi! 

Kaikki varmaan tietää tunteen, kun lomalta pitää palata töihin. Fiilis on mitä paskin ja harmittaa ihan törkeesti, Lomalla nyt vaan on yksinkertaisesti niin kiva olla. Ei silti tällaista rutiinitonta ja melkein aikataulutonta elämää pidemmän päälle jaksaisi, eikä kyllä kestäisi pörssikään, olisi henk.koht. konkurssi edessä ja aika nopeaa :D
Täytyy vaan ottaa se asenne. Se kuitenkin ratkaisee aika paljon asioita elämässä, se miten sä itse niihin suhtaudut. Joten rinta rottingilla painelen yöllä, tai itseasiassa muutaman tunnin päästä töihin.

Viikonloppu kului mukavasti. Perjantaina kolusin läpi pari mulle uutta kansallispuistoa patikoiden.

Torronsuo ja Liesjärven kansallispuistot. Kauniita paikkoja molemmat. Kaunis, lämmin syyspäivä teki tietysti myös asiansa, että luonto oli mitä kauneimmillaan. On niin mieltä avartavaa kulkea yksin luonnossa ja nauttia hiljaisuudesta. Saan siitä paljon voimaa ja jaksan näin arjessa paremmin. Se on mulle vähän sellainen henkireikä, että saa viettää aikaa vaan itsensä kanssa.

25 kilometriä tuli patikoitua yhteensä. Sain jotenkin varpaani kipeäksi ja muistoksi pari rakkoa:)
Kuusi tuntia taisi mennä aikaa siinä käppäillessä ja neljä tuntia ajomatkoihin. Kotiin oli mukava tulla, kun oli sauna lämmin ja ruoka valmiina <3  loppuilta perheen kesken rauhassa kotona.


Lauantai kului häiden merkeissä. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa. Oli kiva nähdä sukulaisia pitkästä aikaa. Liian harvoin tulee nähtyä. Sais olla useammin häitä :D Ilta meni tanssiessa ja rupatellessa tuttujen kanssa. Oikein hupaisa ja vauhdikas ilta. Häät oli hienosti järjestetty ja tylsää ei ollut. Paikka oli hienosti koristeltu, ruoka oli hyvää, bändi oli todella hyvä ja tunnelma oli loistava. Rokki soi ja jiveä vedettiin menemään:)

Aamulla kello soi klo 7.00. Olin vielä kuitenkin niin väsynyt, että makasin puoli kahdeksaan ja sain sitten vasta itseni ylös sängystä. Banaani naamaan, kun en ehtinyt enää puuroa keittelemään ja salille mars. Kahdeksalta treenit koutsin kanssa.
Treenasimme rintaa ja hauista sekä vatsoja. Penkkipunnerrusta, vinopenaa tangolla, vipareita maaten, rintaa ristitaljassa, hauis tangolla(seisten). Vatsaliikkeinä istumaannousut ja jalkojen nosto. Selänojennuksia otin myös selkäpenkissä.
 Treenit sujui yllättävän hyvin, ottaen huomioon, että söin kovin huonosti.
Treenin päälle otin hieman kehonhuoltoa. Ensin rullailin koko kehon läpi, lyhyellä ja pitkällä rullalla. Rulla on erinomainen väline aukaisemaan lihasjumeja ja mitä useammin rullailee, sitä parempi lopputulos.
Itse oon ottanut kerran viikkoon, yleensä sunnuntaisin tällaisen kehonhuoltopäivän. Ensin rullaillen kroppa läpi ja perään pitkiä, rauhallisia venyttelyjä. Tekee kyllä hyvää sekä keholle, että mielelle. Sitten loppupäivä ollaan ihan iisisti:)
tässä linkki hyviin rullailuliikkeisiin, joita oon itsekin käyttänyt:

http://www.menaiset.fi/artikkeli/hyva_olo/liikunta/jumit_auki_putkirullalla_9_tehokasta_liiketta

Nyt pitänee mennä hetkeksi nukkumaan, jotta jaksaa yön töissä:)

Hyvää yötä! 

-Inkku









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti