Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 8. syyskuuta 2016

Viimeistä viedään..

Lomaviikkoa meinaan.. :)

fiilis on kaikenpuolin  aika absurdi.
Miten viisi viikkoa meni näin nopeasti.
Vielä olisin voinut hetken lomailla, mutta toisaalta on mukavaa päästä taas arkeen kiinni, sen tuomiin  aikatauluihin ja rutiineihin. Töihinpalaamisessa ei ole muuta ikävää, paitsi ne työajat. Yötyö luo arkeen todella paljon erilaisia haasteita, sitä ei uskokaan, ennenkuin sellaista vuoroa hetken tekee. Sosiaaliselle elämälle voi heittää hyvästit samantien :D Päivät menee täysin tokkurassa ja kelloa tarkkailemalla, että koska viimeistään pitää olla nukkumassa ja kauanko ehtii nukkua.
Myös univaje on ihan arkipäivää ja se on kaikkea muuta kuin hyvä juttu.
Tää nyt oli aika karkea analyysi yötyöläisen  elämänrytmistä, mutta tätä se nyt vaan sit on. Loma on siitä ihanaa, että voit elää niinkuin muutkin ihmiset ja nukkua yönsä hyvin ja olo on aivan täysin erilainen, kuin yöt valvoessa. Olen täysin eri ihminen. Rytmin kääntäminen tulee taas olemaan aika rankka koettelemus ja ensimmäiset pariviikkoa menee siihen totutteluun :D Sunnuntai-iltana ajoissa nukkumaan
 ja 23.30 kutsuu sitten työt ;)
semmosta..

Nyt tähän viikkoon...

Maanantai-aamu alkoi tosiaan treeneillä. Otettiin rintaa, hauista ja vatsoja. Paljon opetusta ja vinkkejä tekniikkaan ja sitä hiottiin enimmäseen tietenkin näin alkuun. Enimmäkseen oon treenannu vain yksin, niin virheitäkin löytyi tekniikassa heti. Pienillä korjauksilla liikkeet sai tuntuun just siellä missä niiden pitäisikin tuntua. Se on pienestä kiinni. Onneksi joku on nyt katsomassa ja neuvomassa mua. Penkistäkin irtosi 40kg. Yksinäni hinkannu aina 30 kilolla, koska en oo enempää uskaltanut laittaa. Nyt uskallan ja kohta otan sen 50kg jne. :)
Hiljaa hyvä tulee. Treenin jälkeen pääsin hierontaan, paikkoja koulittiim tunnin verran ja olin kyllä aivan totaalisen poikki, kun siitä hierontatuolista ylös pääsin. Fillaroin kotiin syömään ja otin parintunnin päikkärit. Illalla lenkillä ystäväni kanssa ja myös Teron lapset tulivat täksi kuluvaksi viikoksi kotiimme meitä viihdyttämään. Ihanaa, kun on elämää.. paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Tiistaina salille klo 9.00. Tällakertaa treenattiin selkää, olkapäitä ja vatsoja. Hyvin sain taas tekniikkaan opetusta ja hyviä vinkkejä. Oon tehny paljon oikein ja paljon oon tehnyt aivan päin prinkkalaaki, tai en nyt ihan täysin, mutta fiksausta on tarvittu. Treenien jälkeen ruokaa ja päiväunet. Illemmalla kävelylenkki ja sit lähdin pitkästä aikaa jumppaileen. Combissa oli stepbody- tunti ja sinne riensin innoissani. Oon aina tykänny stepistä. Sellaista helppoa askellusta steppilaudalla. tällä tunnilla tehtiin välissä myös lihaskuntoliikkeitä, punnerrusta ym. Hauska jumppatunti jossa hiki virtasi ja sykkeet nousi. Ensiviikolla uusiksi. Hyvää vastapainoa kuntosaliharjoittelulle.

Keskiviikkoa olin odottanut, sillä vuorossa oli jalkapäivä. Jalkatreenit on ehdottomasti mun lemppareita <3 laitan itseni todella likoon aina näissä treeneissä, muissakin toki, mutta tässä on sitä jotakin. Ensiksi otettiin ihan perus jalkakyykky. Kyykkäsin ensikertaa vyön ja polvisiteiden kanssa. Saatiinkin kyykystä irti 65 kg. Koutsi kehui, että pian kyykätään satasella.. sitä odotellessa :) Nyt pitää seuraavaksi hankintalistalle laittaa vyö ja polvisiteet, päästään tositoimiin.
Seuraavana jalkaprässi. hinkattiin satasesta ylöspäin ja 160kg oli maksimissaan tällakertaa. taisin ottaa 20 toistoa tuolla painolla. nyt en oo ihan varma, pitänee varmistaa koutsilta. näin muistelisin.. ainakin otsasuoni pullisteli siihen malliin ja päässä oli kova paine, että ainakin kovaa treeniä otettiin :D Laitteissa treenattiin jalkojen etu- ja takaosat ja smithissä pohkeet.
En tämän viikon treenejä kirjannut ylös sen kummoisemmin, ensiviikosta lähtien taas sitten.
Iltapäivä meni sienimetsässä ja migreenin kanssa taistellessa. Luulen, että aamun kova treeni laukaisi sen. Loppupäivä tuli maattua sängynpohjalla.

Tänään aamulla klo 9.00 treenaamaan. Ihmettelin tosissani, että jalkani ei olleet lainkaan kipeät.. Ainoastaan pohkeet olivat arat, vaikka tein eilen paljon pienemmillä painoilla pohjetreeniä, kuin normaalisti. Ojentajat ja hauikset sai tänään rääkkiä, sekä myös vatsat. kapeasta penkistä otin 40 kg. JEE :D ... Treenit sujui hyvin ja sovimme jo, että maanantain rintapäivä tehdään jo sunnuntai- aamuna klo 8. :)  hyvä niin, saan maanantain kääntää rytmiäni ja nukkua vaan ja haahuilla tokkurassa  ympäri kämppää ihan kaikessa rauhassa, ekan työyön päälle. :D Päivällä kävin pyöräilemässä ja illalla ystävän kanssa lenkillä. On ollut niin kauniita päiviä tälläviikolla, ettei viitsisi sisällä olla ollenkaan. Oikeen intiaanikesä..
Huomenna on treenivapaa ja ajattelin lähteä patikoimaan. Se on mun toinen rakas harrastus <3 Luonnossa liikkuminen on mahtavaa, saan siitä paljon voimaa arkeen. Se hiljaisuus ja rauha, siinä unohtuu isommatkin murheet ja stressit.
Oikeastaan kaikki missä pääsee liikkumaan ja kehittämään itseään on ihanaa. Liikunta on.. <3

Nyt nukkumaan...

hyvää yötä!

-Inkku 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti