Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 16. marraskuuta 2017

Long time, no see.

Tervehdys, pitkästä aikaa..

viime aikoina ollu aikamoista  hulabaloota tämä elämä, koneen äärelle en ole juuri ennättänyt. Pyydän anteeksi.
Läppäri on pysynyt visusti kiinni pari kuukautta.
Viimeksi, kun tänne kirjoittelin, taidettiin elää syskuuta ja  puuhastelin silloin salilla pääasiassa yksin. Nyt on asiat hiukan muuttuneet:) Mulla on nykyään valmentaja. Treenaamme yhdessä neljä kertaa viikossa. Yhteistyötä takana pai kuukautta, eli syyskuun alkupuolella aloitimme treenaamisen. Voin heti näin alkuun sanoa, että treenit on nykyään aivan uusissa sfääreissä, todellakin alkanut tapahtua, huikeita tuloksia ja muutoksia kropassa, näinkin pienessä ajassa. Mun valmentajalla on todella kattava tieto/taito kuntosaliharjoittelusta. Olen jo nyt oppinut häneltä huikeasti kaikkea uutta. Valmentajani teki mulle uuden kuntosaliohjelman ja sitä tukevan ruokavalion. Koko viime kevätkauden tuli syötyä tosi niukasti, sen 1500 kcal päivässä, kun oli tuota laihdutusproggista, niin nyt uuden ruokavalion käyttöönotossa on ollut opettelemista. Syödä pitää ja paljon:) Painokin on noussut aika rajusti. Keväällä painoin niukat 62 kg. Nyt painoni huitelee siellä 72kg. Mutta en ota siitä stressiä, harjoituspaino pitänee ollakin hieman korkeampi.. kiristellään sitten jossakin kohtaa ylimääräiset pois. Nyt kasvatetaan lihasta ja energiaa pitää saada sen mukaisesti, silti ihan övereitä vetämättä:)

tosiaan, LONG TIME, NO SEE

Semmoista kirjoitusta yli vuoden takaa. Asiat ovat muuttuneet tässä moneen kertaan tuon ed. tekstin jälkeen.. sekin oli tänne jäänyt ihan luonnos-asteelle :) Hienosti treenattiin voimaa vielä vuosi sitten. Paljon hyviä, tehokkaita treenejä, kehittymistä ja tuloksia, joihin itse en voinut kuvitellakaan pystyväni. Teukan kanssa treenattiin helmikuun loppuun - 17. Sitten aloittelin Bulls all outin ja sitä kesti muistaakseni 6 viikkoa. Hyvä, tehokas valmennus tämäkin. Itsellä vaan oli pääkopan kanssa vaikeuksia toteuttaa itseään. Silloisen työpaikkani tuleva konkurssi mietitytti paljon ja loi paineita tulevaisuuden kannalta. Se tuntui tosi haastavalta.. Konkurssin myötä jäi myös treenit ja se innokas, elämäniloinen elämäntapa. Koko kevät ja kesä meni aika sumussa, sain uusia töitä, mutta kaipasin sitä vanhaa työtä ja työkavereita.. en osannut päästää irti ja tarttua uusiin haasteisiin. Se vei oikeastaan kaikki voimat ja kävin vaan töissä ja illat makasin kotona.. Kaipasin ihan hulluna vanhaa työpaikkaa ja työkavereita, niitä tuttuja ja turvallisia, vaikka näissä jälkimmäisissä ihania ihmisiä töissä olikin. En myöskään jaksanut olla kehenkään oikeen yhteydessäkään. Kevät meni töissä Ikaalisissa ja kesä Porissa. Kaikenaikaa etsin vakinaista työtä ja bongasin Tampereelta sellaisen. Teron kanssa neuvoteltuani, päätin hakea paikkaa ja sainkin sen sitten, vaikka en ollenkaan uskonut, että niin kävisi.

Noh, täällä ollaan nyt, Tampereella <3 Totutellaan uuteen ympäristöön, uusiin kuvioihin ja kotiin. Itse olen viihtynyt tosi hyvin.. Olen aina tykännyt Tampereesta ja tämä on onneksi hyvin tuttu kaupunki, jossa on paljon tuttuja ihmisiä ja hyviä ystäviä. Ilman niitä, tää olis ihan erilaista. Kun kerran on lähtenyt aivan vieraaseen kaupunkiin, jossa ei ollut tuttuja lähimainkaan.

Tosiaan, kun laiskottelee reippaasti yli puolivuotta tekemättä mitään, kiloja kertyy , huonovointisuus ja laiskuus näkyy kropassa, henkisestä tasosta puhumattakaan. Nyt kuitenkin pikkuhiljaa, päivä kerrallaan ajattelin palautua normaaliin elämään, liikunnan ja hyvinvoinnin maailmaan ja avata tämän blogini uudestaan, jotta voin paremmin pitää kirjaa kaikista projektini vaiheista. Aloitin koko homman dietillä, pudottelen painoa ensin hiukan ihan hiljalleen ja joulukuussa aloittelen salitreenit jälleen <3 Diettiä takana 16 päivää ja painoa tippunut 4 kiloa. Nestettähän se vaan on, mutta hyvä alku, vaikkakin omaan hyvän aineenvaihdunnan, niin kiristely ei kauheasti sinänsä tuota tuskaa. Nyt mennään ihan huumorilla eteenpäin. kyllä se kesäkroppa siellä jossain  mua oottelee.

Jos vielä kiinnostaa, niin tervetuloa lukemaan ajatuksiani, tekemisiäni ja kommelluksiani.
Katotaan kuinka mun käy.

-Inkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti